Vores nye hund er forhåbentligtvis ikk forkælet når den skal spise hundefoder, hvalpefoder og hundegodbidder

Min familie planlægger at købe hundebaby så for uden at holde styr på en legetøj, hundekurv og hvilke steder vi kan tilmelde os hold med træning af hvalpe, så må vi også til at vælge hundegodbidder (www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Godbidder.aspx) og hvalpefoder (www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Hvalp.aspx). Hos dem hvor vi vælger hunden benytter de noget hundefoder (www.nemfoder.dk/da-DK/Hund.aspx), som de erhverver sig fordi de er e kennel. Men som privat familie ska’ mig og familien købe det bedste hvalpefoder og nogle lækre hundegodbidder. Meget gerne med at manden og jeg ikke ska’ ud at indkøbe fodersækken.

Jeg vil helst gå efter at få mit hvalpefoder online på en hjemmeside og finde et sted, som at der såvel tilbyder hvalpefoder, hundegodbidder til træningen samt hundefoder til når vores hund bliver voksen. Så kan jeg og familien handle ved den samme butik uden at tænke mere over det.

Der eksisterer en hjemmeside med hvalpefoder, hundefoder og hundegodbidder, der har sådan nogle fine poser med prøver. Et fikst princip. Min venindes glade hund gider ikk uden videre kaste sig over alt hundefoder og hundegodbidder. Og min veninde ejer, oven i hatten en retriever, som burde elsker mad, men Merethe købte div. mærker hundegodbidder og hundefoder før at veninden fandt noget hundefoder, som hunden ik endte med at afvise.