Vores knægt elsker sin boardmaker kombineret med tilhørende 2000-2012 Addendum Bundle I kombination med Dynamic Speaking Pro

Sønnike scorer særdeles større kvalitet I hverdagen siden at familien har indkøbt boardmaker - http://dal-pres.boardmaker.dk/, plus medhørende 2000-2012 Addendum Bundle - http://dal-pres.boardmaker.dk/pcs%E2%84%A2-classic-2000-2012-addendum-bundle/, og Dynamic Speaking Pro - http://dal-pres.boardmaker.dk/boardmaker%C2%AE-with-dynamic-speaking-pro-v6/, . Vores dreng får det meget hårdt, hvis der sker skift i sin gøremål, eller hvis han bliver frustreret over, det han skal de næste timer, dage og uger. Gennem vores boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan manden og jeg gudsketakoglov ligetil fremstille for drengen, dét som skal ske. Ved hjælp af knægtens boardmaker er der anledning til at printe en kalender måned for måned ud, imens drengens 2000-2012 Addendum Bundle giver os ret mange symboler, som drengen fint kan tolke og afkode. Drengens 2000-2012 Addendum Bundle virker fx velegnet til hjælp med kognitiv støtte, overblik, struktur og planlægning til vores sønnike.

Min mand og mig har endvidere super gavn af Dynamic Speaking Pro- et virkelig godt til at assistere knægtens taleudvikling. Jarl er liidt forsinket i sin udvikling, men ved hjælp af Dynamic Speaking Pro føler vi os ret positive ved tanken om at han skal blive være en del af de andre børn, når den store dreng kommer i katrinebjerg skole til august. I øjeblikket benytter knægten hans Dynamic Speaking Pro på troldestuen, samt når Torben og han arbejder her hos os. Det stimulerer ham super godt.

Når han opstarter i folkeskolen går vi ud fra, at vores knægt med garanti vil få hans boardmaker med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med i klassen. Min mand og jeg luftede det for inspektøren på skolen, & skolen kender i forvejen de to programmer. Deres viden virker temmelig lovende for drengens fremtidsmuligheder og mulighed for at opleve velvære og opfange, hvad der skal foregå hen over et stk dag i skolen med flere mulige afbrydelser og ændringer. Det er fantastisk med programmer som boardmaker, 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro, hvis du er forældre til en sårbar knægt.