Vild med 80’er udklædning plus 80’er tøj?

Jeg knuselsker mit 80’er tøj plus 80’er kostumer. Lille jeg ynder det så meget, at jeg reelt falder over en del af skuffernes 80’er tøj hos web kostumeforretninger iblandt deres 80’er kostumer + 80’er udklædning. Den slags butikker tilbyder jævnligt fikst tilbehør i neonfarver såsom fx strømpebukser, benvarmere og hot pants.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har selvfølgelig tit tilskyndet til coctailfest som har 80’er udklædning, 80’ tøj eller 80’er kostumer som tema. Den glæde er undertegnede ikk’ alene om. Min 3 år ældre storesøs er lige på samme måde – at jeg har det fra Ida, at glade jeg er vild med 80’er tøj, i det frøkenen gennem hele hendes gymnasietid gik med 80’er udklædning plus 80’er kostumer såvel til fester som til hverdag. Ind imellem i total 80’er udklædning og nogle gange bare med anvendelse af nøje valgte detaljer.

80’er stilen med rulleskøjter og rigeligt med colours holder jeg meget af. Sikke en kontrast, hvis mine veninder render rundt på skolen 100 procent iklædt sort tøj, at undertegnede så trækker i 80’er tøj med masser af farver. Mine klassekammerater fortæler at mine gevandter ser ud som 80’er udklædning – og mine veninder har fat i den lange ende for det er sørme 80’er kostumer, undertegnede benytter, fordi kostumebutikker har overkommelige prisniveauer og er en hurtig anden mulighed end at anvende genbrugsbutikker, der ikke så tit har lødigt 80’er tøj. Så er det enkelt at købe garderobens 80’er kostumer i en netbutik for derefter at de levere tøj og tilbehør inden for få hverdage. Og har undertegnede behov for at udfordre glæden for 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så tilbyder udklædningsforretningerne jo ret meget andet tøj og accessories der kommer fra flere tidsperioder. Samt ganske mange imponerende festkjoler, som opnår hyldest af mine kammerater. Et par af veninderne har skal det lige siges også selv en smule 80’er udklædning så som armbånd i neon plus cool uv-briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.