Vil du undvige tyveri, bør du med fordel anskaffe dig et depotrum

Som værende butiksejer har jeg mulighed for at sige, at jeg flere gange har været offer for ulovlig indtrængen eller indbrudsforsøg. En temmelig problematisk sag, som har mulighed for at være grund til bekymring & koste flere penge, er et tyveri hver gang. Naturligvis skal dine produkter have forsikring, men et tyveri bliver med sikkerhed en anselig komplikation samt bør helst undværes.

Efter at have prøvet flere sikkerhedsalarmer samt overvågningskameraer, besluttede jeg mig for at benytte et stærkt trådnet - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet, . Der er alligevel lys til produkterne, så kunderne kan vinduesshoppe, dog dette trådnet værner om butiksfacaden. Min butik har faktisk ej haft et eneste indbrud, efter jeg fik dette trådnet. Jeg er ikke klar over, om det var fordi tyvene faktisk ej har evnen til at hakke igennem nettet, eller om det blot synes for tidskrævende, men det er faktisk ligemeget, så længe det virker. At anskaffe mig depotrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum, i metalgitter valgte jeg efter stor succes, hvilket også viste sig at forsvare mig mod tyve. Pulterrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum, er tit mindre beskyttede i forhold til selve hovedkontoret, da folk sjældent monterer sikkerhedssystemer samt CCTV på deres lager. Da folk er lovet stor tyverisikring og stadig hurtigt vil finde ud af, hvad som befinder sig i deres depotrum uden faktisk at skulle låse hængelåsen op, er pulterrum produceret af metalgitre egentlig blevet ganske populære til lejlighedskomplekser.

Jeg besidder ej et eneste forringende ord at nævne omkring mit trådnet eller mine depotrum: hver eneste ting fungerer uden problemer samt jeg har følelsen af at være mere beskyttet sammenlignet med førhen.