Vigtigt med net omkring en trampolin

Jeg anskaffede forleden dag en trampolin [www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx], der var til min datter, da hun havde fødselsdag. Hun er gymnast og har i lang tid ønsket sig en trampolin, og grundet at hun plagede mig i så lang tid, erhvervede jeg den til hende. Jeg gør alt for at gøre hende glad.

Mange divergerende størrelser af trampoliner kunne man købe, og jeg anskaffede den største havetrampolin, som der var, sådan så min datter kan springe på trampolinen. Sådan en trampolin, som den jeg brugte penge på, er rigtig dyr, dog har jeg sparet op til hendes gave i lang tid, og som følge heraf havde jeg råd til trampolinen. Dog måtte jeg af med ekstra for at kunne få en havetrampolin med sikkerhedsnet på, men hellere det, end at min datter kommer til at falde ned og komme til skade. Jeg mener, at trampoliner uden net er uansvarligt at erhverve til børn, specielt små børn. Min datter er utrolig glad over sin nye havetrampolin, og af den årsag hopper hun og øver spring på den hver dag. Yderligere har hun haft mange venner på besøg, som har prøvet trampolinen, og de har det rigtig sjovt sammen, når de hopper. Jeg mener helt klart, at trampolinen er det hele værd, og jeg vil gerne foreslå en havetrampolin til andre fædre samt mødre, hvis børn gerne vil have en trampolin.