Vi vil gerne gå på en helt igennem god efterskole 8 klasse!

Vores dreng har haft det dårligt i hans skoleklasse. Der har længe været en forfærdelig gruppe-dynamik. & ulykkeligvis har han været udsat for mobning! Det har simpelthen været overdrevent ulyksagligt! Jeg har været grædefærdig adskillige gange, og det har han begribeligvis også været. Vi har i formiddags FINALLY fundet ud af en løsning på dette problem… Vi har bestemt, at han rejser af sted på efterskole i 8 klasse. Det er næste år, så han ska’ ik holde vejret særlig længe endnu. Vi er alle fantastisk begejstrede for denne bestemmelse. Faktisk var det ham selv, der opdagede efterskole 8. klasse [http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html]. Og os forældre støttede fuldstændig op om hans forslag, dengang han indviede os i det, for snart sytten måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt positive ting om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ spor nervøs… Der er ikke tvivl om, at det bliver positivt for ham at få nye venner.

Den absolut eneste bekymring, jeg lægger inde med lige for tiden er, at det er helt vildt hårdt at vælge! Der er adskillige efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig et overblik, men jeg føler virkelig, at det er svært! Så jeg beder til gud om, at i er i stand til at bistå mig med at opspore en herlig efterskole 8. klasse… Jeg ved bare, at det ik er samtlige efterskoler, der kan offerere undervisning til en 8. Klasser, så husk på, at det altså ska’ være en efterskole 8. klasse… Grundlæggende håber vi på at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, som tilbyder guitarundervisning. Dét holder han af ovenud meget, og dét har hjulpet ham virkelig meget, når han har været modløs… Så det ville være fantastisk, hvis vi kunne finde en efterskole 8 klasse, som kan bistå ham med at udvikle sig.