Vi er en yderst kompetent golf efterskole m. sjove undervisere.

Et år, hvormed de kan opdage talenter & udvikle personlighed, for flertallet kan et skoleår på efterskole svømning rent ud sagt være netop dét, de har godt af. Det kan føles hårdt som ung at beslutte, hvilken retning man skal vælge i sit liv: HF, håndværker, matematik, engelsk? Hvad enten det skal være idræt, teater, religion eller musicals: heldigt nok er der efterskoler til alle og enhver. Det bliver et år, du vil huske for evigt, så springe denne uovertrufne mulighed over!!

Vores efterskole svømning har fokuseret på sport, så hos os kan du anvende 12 fulde måneder til at dyrke din yndlingssport & derudover have en kernesund og rig tilværelse som får en masse udfordringer. Du får desuden mulighed for at forsøge mange forskellige typer af idræt under dit ophold, af den årsag at vores efterskole tilbyder adskillige slags sportsgrene!! Er der egentlig noget bedre? Såfremt du for eksempel ikke kan få nok af håndbold, får du chancen for at prøve 12 måneder på en håndbold efterskole, så du får lov til at fokusere fuldt ud på din favoritsport!

En af de optimale ting vedr. en håndbold efterskole vil være, at du der kan danne kammarater for livet. Her skabes nogle utrolig holdbare kammeratskaber, som vedligeholdes for evigt, i det tilfælde at man hver enkelt dag under opholdet sidder til bords, deler værelse samt rider sammen med de samme personer…