Vedrørende at fremdrage den aller bedste musikefterskole plus de mange oplevelser du kan få på en god musikefterskole

Tænker du på at begynde på en god musikefterskole? Det var min bedste musikefterskole, musikalske mig gik et år på, hvor alle elever fik mulighed for at have soloudnervisning. På min musikefterskole fik vi også undervisning i at at være god til konkurencer og musikprøver og spille efter noder. Det kan overvejes at jeg gerne vil være professionel musiker. Musikvejen er virkelig gjort nemmere med mine nye kvalifikationer på musikefterskole. Det tænker jeg er legemliggørelsen af en god musikefterskole. Hvis min bedste veninde og mig jævnfører vores efterskoleår, så kommer vi frem til, at jeg kom på den bedste musikefterskole.

Hvis du skal have en god musikefterskole, så kan jeg foreslå den skole musikglade mig personligt var på – skolen synes jeg har været den bedste musikefterskole, fordi jeg . Jeg har en super musisk familie – min mor er korsanger og min daddy spiller trommer. Dengang jeg tænkte på en efterskole anede jeg uden overvejelser, at valget skulle falde på den bedste musikefterskole. Selvom lille mig dengang var den eneste i klassen, som var frisk på musikefterskole, så var beslutningen det totalt optimale for musikglade mig.