Vælge kornfrit hundefoder frem for gennemsnitlig hundemad til hunden + hestefoder

Hunden døjer med nogle maveproblemer for tiden. Det er da trist, men jeg er blevet anbefalet, at det bedrer situationen at ændre hundemad [www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Iceland-Pet.aspx] og vælge kornfrit hundefoder [www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Kornfrit-foder.aspx]. Før i tiden har vi udelukkende købt supermarkedets hundemad, men jeg kan lægge en bestilling på kornfrit hundefoder der hvor vi bestiller hestefoder [www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hest/Viking-hestefoder.aspx] til Bessie og Felice.

Oprindelig er en vovse fremavlet til bedre hundemad end hundemad med korn, så personligt tror undertegnede at kornfrit hundefoder virker bedre for vovsen. Jeg har ik tidligere købt særligt hundemad til hundene, men at skifte foder er sandsynligvis nødvendigt med specialt kornfrit hundefoder, så vovsen kan komme god igen.

Hestefoder indkøber familien og jeg i en webbutik, ligesom vi fra tid til anden desuden gør med hundemad, hvilket jeg tit blander med no-name hundemad fra Kvickly. Jeg vil nu gennemprøve at lade hunden smage kornfrit hundefoder købt på samme tid som hestenes hestefoder og se, i hvilken grad det nye foder hjælper på maven. Nu laver manden eller madmor her hestefoder på torsdag. Det bliver spændende.