Utallige kontorassistenter taler om de brugbare frankeringsmaskiner, & nu vil jeg gøre dem kunsten efter!

Det er bestemt en mulighed, at det skrevne ik vil interessere Jer synderligt! Der kommer lige nu, hvad nogle bestemt ville karakterisere som et rigtig tørt blogindlæg vedr. frankeringsmaskiner! Men sagen er ikke desto mindre den, at jeg har erkendt, hvor hypermoderne en såkaldt frankeringsmaskine » http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/, er! Og kollegaerne og jeg har endelig besluttet, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til kontoret. For snart fem år siden påbegyndte jeg mit eget firma, & det har så småt etableret sig. Dét har den betydning, at gesjæften i dag fremsender en betydelig mængde mere post end virksomheden gjorde i starten. Jeg har fundet ud af, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare ovenud meget tid. I særdeleshed i mit lille firma, hvor vi stadig kun er få medarbejdere, vil det være fantastisk med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen har travlt. & så er det jo virkelig uklogt at bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve! Vi ønsker meget heller at bruge tiden på mere værdifulde projekter, & til det formål, spenderer virksomheden penge på en frankeringsmaskine.

Men det kæmpe spørgsmål lyder, hvilken frankeringsmaskine, firmaet skal vælge. Jeg har prøvet at skabe mig et overblik over udbuddet, men jeg har slet ik besluttet noget som helst. Jeg ser frem til, at I, fantastiske følgere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som passer bedst til mit firma. Der findes både hjemlige & engelske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, i hvilken forretning det vil være mest tjekket at gøre sin forretning. Lige umiddelbart ville jeg preferere en dansk butik, af den årsag, at det så ville være nemmere at snakke, hvis jeg konfronteres med repareringer. Men på den anden side har jeg oplevet, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner koster ekstremt meget mindre end de danske virksomheder. & som just beskrevet, er jeg selvstændig med en nyligt etableret forretning, der akkurat lige genererer et overskud. Så af den årsag er det essentielt, at jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: byd hjertens gerne ind med tiptop råd til en ret ikke-bekostelig & holdbar frankeringsmaskine.