Undertegnedes dugfriske filejs er glad for fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger

Undertegnede har hvilket I sikker er bevidst om, opnået mig, et stk ny fyr. Og lige så sød og lyttende manden virker, stort set lige så ellevild er han med at fiske samt fiskehjul {http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/hjul}, fiskestænger {http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/produkter/fiskestaenger} og fiskegrej {http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej}. For bare et par måneder siden vidste jeg ikk’ en pind vedr fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger, men nu hvor manden og mig har tilbragt 2 til 3 biografdates, og jeg nævnte ind til hans forehavende i fritiden, hvorefter han nævnte hans fiske-halløj, så ved jeg nu noget meremeget mere om sådan noget fiskeri-halløj samt fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej.

Moi kan rigtig godt li’ manden, og undertegnede kunne godt forestille migog manden flytte under samme tag en dag senere. Og dog. Må ryddelige jeg så leve sammen med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger. Kan pertentlige jeg leve med det. Mor her kender dog ikk’ til, hvordan han opmagasinerer med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Hvor placerer jeg og ham lige fiskestænger og diverse fiskegrej uden at det vækker opsigt? Optimistiske jeg håber at fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger er ting som har plads i kælderen.

Kan kan lyde som en langtrukken biograf-date, da vi skvadrede om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Men den mand er gevaldigt ildfuld omkring fiskegrej og gud ske lov samtidig super vittig, så han kunne bestemt nogle fiskehistorier, hvor herren har draget med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og oplevet alt muligt underligt. Hvem sku’ ha’ regner med, at anekdoter om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej kunne få mig til at grine sådan? Det kan så være et vink til herrerne. Så fremt I er skæg, så skal i nok komme af sted med underholdning om fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og interesser som modelfly, biler eller måske fiskeri.

Og fjerde date? Det ska’ klart nok være en fiskeri-tur med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og fuld oppakning, tålmodighed og madpakke