Undertegnede køber nok en brugt skoda – nok en skoda octavia eller en skoda suberb combi

Vi triller tit omkring med godt med større ting, og endvidere tager vi til skoven med Bamse, så vi har behov for plads i dytten. Ifølge vor lokale forhandler, som undertegnede også har anvendt førhen, får vi en dyt med en masse plads, hvis vi køber en skoda octavia - http://www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Octavia/Default.aspx – eller skoda suberb combi.

Vi har kørt i Skoda i en række år og er pjattede med et bilmærke, så af den grund vil vi overveje en skoda suberb combi eller skoda octavia. Vi er helt sikre på, at vi skal købe en brugt skoda. Vi renoverer huset og har derfor ikke penge til at vælge ny . En splinterny bil mener jeg i øvrigt ikke er bydende nødvendigt. Jeg har slet ingen lyst til at brænde alle mine penge af.

Vi har begge forsøgt at få hjælp hos venner og bekendte om vores beslutning. Nogle ville slet ikke vælge en brugt skoda. Min bedste ven ville købe en skoda suberb combi og min bror plæderer for en skoda octavia. Måske er det prisen, der ender med at tale – og så sejrer skoda suberb combi. Til gengæld har skoda octavia i 2014 vundet præmien som året bil, så den bil er som bekendt et meget fordelagtigt valg. Jeg tænker mindsanten ikke, at det er helt ukomplieret at vælge brugt skoda. Måske skal vi hen til vores bilforhandler og få hans hjælp. Han er heldigvis behagelig og pålidelig, tænker vi.