Uddyb din yndlings beskæftigelse benyttende en efterskole folkmusic

Elsker du musik så betydeligt, at du mærker, at du ej kan få tilstrækkeligt med tid til at spille efter skole? Ligger du inde med en drøm om at spille sammen med andre på din alder, som er lige så talentfulde samt passionsfyldte som dig selv? En efterskole jazz, hvor du træffer dygtige mennesker fra det meste af landet plus undervises af dygtige samt entusiastiske undervisere, bør du så beslutte dig for at tilmelde dig til. Samspil med andre unge, ligegyldigt hvad for en form for musikgenre, du er interesseret i, har du chancen for på en efterskole folkmusic [http://www.orkesterefterskolen.dk/acoustic%20impro], samtidig med koncentreret 1:1 undervisning i dit yndlings instrument. I det tilfælde at du er opvokset i en lille by vil det være vanskeligt at tage kontakt til andre folk som har en lignende musiksmag, men på en efterskole folkemusik bør du føle dig fuldstændig tværsikker på, at der findes flere, der har samme interesse.

Så du får mulighed for at blive parat til 9. eller tiende klasses eksamen i for eksempel fransk, samfundsfag & geografi, lægger vores efterskole folkmusic stor vægt på de boglige skolefag i tillæg til musikundervisning. Efterfølgende et ophold på efterskole folkmusic kan du på grund af dette ubekymret fortsætte til gymnasiet, eller en hvilken som helst anden uddannelse.

Du gives mulighed for at bygge tætte kammeratskaber, som vil holde resten af din tilværelse, samt sidst men ikke mindst får du erfaring med at leve sammen med andre unge. Vær et gladere medmenneske plus en bedre musiker – prøv en efterskole folkemusik.