Tilintetgjort glas på min iphone – snart må jeg se at have mig og min klodsethed skærmbeskyttelse skabt af panserglas til iphone

Så udspillede kalamiteten en gang til. Tina & moi ville snuppe en selfie i 5a da vi kørte hjem fra filmaften hjemme hos Johan, og i min klodsethed dratter selvfølgelig iPhone (som var uden skærmbeskyttelse i panzerglass). mister jeg ik blot min smartphone. Nej nej min mobil mødte glasset skærmen lige ned. Min veninde og jeg sukkede begge to. Vi tog mobil. Nej nej min mobil op & frontglasset var simpelthen knust, pga smartphonen ikke havde skærmbeskyttelse på. Var I klar over, at man bare kan få usynligt skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas til iphone? PS. how skriver man til panzerglass/panserglas til iphone? Sådan noget vidste lille jeg ikke, at jeg kunne gøre, meeen undertegnede bestiller nu skærmbeskyttelse skabt af panserglas til iphone. smartphonen dukker op med pakkemanden snart.

Hurtige jeg kunne desuden researche lidt om muligheden for at udbedre Mobilen, meeen lille jeg foretrækker at anskaffe en splinterny panserglas iphone, fordi den sidste lille jeg besad var faktisk en 3’er (blottet for skærmbeskyttelse). Så et styks dugfrisk smartphone & panserglas til iphone nok være en rigtig god pengeinvestering, især fordi undertegnede snart tager til Oslo og bo hvor jeg foretrækker at ku’ være med i det hele med min nye telefon – der nu får panzerglass skærmbeskyttelse.

Undertegnede fandt og anskaffede min smartphone på en online side med sejt pazerglass til skærmbeskyttelse. Smarte mig anede slet ikk, at vi kan skaffe panserglas til iphone. Filmen er 100 % fint og usynligt og så kan den slags skærmbeskyttelse lavet af panzerglass sikre, hvordan man enkelt kan holde min mobil sammen med mine nøgler uden et slidt cover.

Derfor er jeg virkelig oppe at køre pga den bestilling af skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas iphone mobil.