Tidssvarende tidsregistrering med online stempelur hvor jeg arbejder

Tidsregistrering » http://danmade.dk/, på arbejdspladserne fungerede før i tiden ved, at arbejderne leverede kort, der ved et stempelur » http://danmade.dk/produkter/stempelur/, blev mærket. I dag er tiden ikke til den slags gammeldags og ganske tidskrævende proces. Deraf følgende foregår benyttelse af stempelur til tidsregistrering online og det forsender mekanisk data videre til mine medarbejdere til bogholderi. Hvis jeg er underrettet korrekt kan enhver af kollegerne opspore hver eneste tidsregistrering og stempelur og finde forklaringen, såfremt der opstår betænkelighed vedr., mængden af flextid man er oppe på. Med digital tidsregistrering er der ikke nogen der bli’r snøret.

Jeg kendte ikke til stempelur og har i mine forrige ansættelser været vant til på egen hånd at skulle skrive min egen tidsregistrering før end at jeg fik job, dér hvor jeg nu er tilknyttet. Det gi’r på en måde en fornemmelse af selvbestemmelse, selv at holde styr på tidsregistrering hvor du ikke bruger stempelur. Men jeg er egentligt godt glad for, at vi på arbejdespladsen bruger online automatisk tidsregistrering, så jeg ikk personligt i slutningen af ugen skal til at mindes, hvorvidt jeg er i under- eller overskud. Og jeg kan knokle løs mens vores online stempelur fikser alt der hedder tidsregistrering i perioder i mens jeg svømmer i overarbejde. Så er jeg ikk nødt til at holde styr på og få ordnet tidsregistreringen hen på aftenen, når hjernen er træt.