Synes nogle af jer ik at bornholmske karameller og/eller bløde karameller med vanilje og lakrids må være den gode firmagave?

På min kontorarbejdsplads eksperimenterer vi medarbejdere med noget nyt i år når vi skal købe firmagave , karamelleriet.com/item/firmagaver, . Vi har før i tiden scoret en fælles firmagave fyldt med lækre madvarer eller et eller andet der kan byttes i Illum. Men nu vil vi teste, at kollegaerne køber firmagave direkte til en udvalgt arbejdsmakker.

Jeg fik trukket en ung kvinde, der med stor glæde gnasker bløde karameller , karamelleriet.com, samt deslige gode sager. Min ide er herved, at hun får de der bornholmske karameller (karamelleriet.com/item/klippestykker) som firmagave. De lækre bløde karameller har jeg smagt i Jægersborggade og de æsker vil være en rigtig fin firmagave er min formodning.

De kan erhverves i distingverede skrin, de populære bornholmske karameller. De faldbyder både bløde karameller og hårde og mange varianter af lakrids og bær. Om hun er til bløde flødekarameller der smager af vanilje eller flødesmag eller bornholmske karameller med anderledes smagsvarianter, det forudaner undertegnede dog ikke. Måske sku’ jeg medbringe flere bløde karameller med smag af lakrids og frugt med på arbejde og give Sys og flere andre kollegaer smagsprøver. Og så se, om kvinden smager på dem.

Så bliver det et styks firmagave moi meget gerne vil score mig personligt. Disse mundvandsigangsættende bornholmske karameller i fin æske med bløde karameller og lækre bidder med mint og lakrids.