Sværmeri vedr. instruktiv kulturrejser – for exempel kulturrejser andalusien

Jeg slæber og slider som en tosset så jeg kan få råd til et styks informativ langrejse. Jeg har mange fantasi rejsedestinationer, f.eks. Singapore og Skotland. Men undertegnede gik til spansk på gym og søger derfor at gå videre ned i den kultur og det spanske sprog, og på grund af det udvælger jeg særligt kulturrejser (www.hjertingrejser.dk/spanien) andalusien (www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien). Travle jeg har allerbedst en måned, før turen skal gå hjem og begynde på uddannelsen, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien der varer i omegnen af 30 dage må være ypperligt.

Heldigvis har jeg erfaret en forhandler af kulturrejser der tilbyder kulturrejser andalusien fra 7 – 4-5 uger. Super godt. I løbet af fire ugers kulturrejser regner med at kunne forstå den andalusiske kultur. Samtidig er jeg iktil kulturrejser over 3-4 måneder, som stiller krav til at moi jo skal have mange penge frem – og maybe bliver homesick eller kan blive ret ensom og småtrist. Så begavet virker lidt introverte mig nu ik til at finde dugfriske bedstevenner.

Kortere kulturrejser lader til at være helstøbt til mit gemyt. Jeg skal blot til at fastlægge den optimalt af de forskellige kulturrejser andalusien kombineret med hvad for nogle perioder som ligger, præcis så jeg vender til Danmark og starte på lærerstudiet . Jeg taler kulturrejser med alle jeg møder og kan ikke vente. Reelt møder jeg en hel del, der går og planlægger kulturrejser Andalusien eller Asien eller i Indien. Meget udbredt.