Storartet sommerferie efter speedbådskørekort, duelighedsprøve og sejlerskole

Jeg har længe holdt af at være på havet og sejle og derfor har jeg gået på sejlerskole - http://www.dksp.dk/sejlerskole – , og jeg har fået indfriet alle forventninger. Min duelighedsprøve - http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove – fik jeg taget i marts måned, og jeg & min barndomsveninde en måned senere med speedbådskørekort - http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort – på dejlig tur. Jeg & veninden tog til Sydfrankrig og sejlede ud i en meget fed båd og havde en fantastisk sejltur. Så går du med tanker om duelighedsprøve, sejlerskole og speedbådskørekort, så er det mega fedt.

Alle forventningerne herfra blev indfriet på mit sejlerskole kursus. Jeg kunne sådan tage mit speedbådskørekort i brug umiddelbart efter undervisningen på sejlerskolen, underviserne har været gode samtidig med at der var prof. stemning og tone da jeg skulle til den sidste duelighedsprøve. Meget anbefalelsesværdigt.

På sejlturen følte jeg mig absolut rustet godt fra mit sejlerskole kursus. Jeg fik styr på vældigt meget under den endelige duelighedsprøve, og kursuslederne på min sejlerskole virkede rigtig tålmodige. Så tag endelig på sejlerskole og tag duelighedsprøve, hvis du kunne tænke dig at tage på bådferie. Det er sikkert og vist, hvordan jeg bestemt får anvendt mit speedbådskørekort jævnligt i de kommende år.