Stemning på terrassen med hyndeboks, ny dækstol og hynder til havestole

Det førstkommende indkøb vil blive flere ting til terrassen som for eksempel en dækstol, en hyndeboks » www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=27,, havestole {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=3} + hynder til havestole {www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11}. Husets havestole er snart forslidte og gamle og jeg synes, at vi i samme moment skal findes nye hynder til havestole.

Et par nye havestole ville være rare at have, så vi og vennerne afgjort kan fortære hyggelige middage udenfor. De havestole vi har nu er bare de lidt sarte plastikudgaver, men vi har efterhånden penge til at investere i lidt lækrere og mere holdbare havestole. På samme tid drømmer jeg om en behagelig teak dækstol, hvor jeg kan ligge og sole mig og læse blade. En luksus i hverdagen.

En halvdyr hyndeboks er sandsynligvis ik noget vi nødvendigvis skal have. Sådan er min kæreste i hvert fald enig i. Fnis. Man kæresten kommer nok til at glæde sig over en fiks hyndeboks der kan rumme de spritnye hynder til havestole, og undgå at trisse rundt med hynder til havestole mellem vores bryggers og terrasse. Når vi er færdige, så er det en praktisk løsning at have en hyndeboks.

Skal I læsere ligesom mig investere i en hyndeboks, hynder til havestole eller en dækstol? Jeg glæder mig virkelig til at få opgraderet terrassen med robuste havestole end med de arvede stole i plastik.