Spil og feer ved brug af Ansigtsmaling Grimas

Mine arvinger, som er startet i fritter har erklæret deres kærlighed til det dersens ansigtsmaling. Faktisk tænkte jeg at ansigtsmaling var mere noget der var interessant hos noget mindre børn, og ungerne afprøvede det da også hos fastelavn på vores lokale torv. Men idag er ansigtsmaling Grimas virkelig et hit for begge unger.

Silje og Adam i den grad fortsat med herhjemme. Undtagen hvis vi anmoder om at de holder igen, så har de gang i ansigtsmalingen da ud og dag ind. Super fyldt med fantasi, men ind imellem også temmelig bøvlet. Vores store tøs har godt styr på det, imens sønnen glemmer at han er malet og tværer den ud efter nogle timer.

Jeg har erhvervet os det der ansigtsmaling Grimas til poderne, som de kan bruge herhjemme. Så i søndags, hvor jeg sov længe, stod ungerne selv op, fik deres Kelloggs og startede med at doodle med deres nye ansigtsmaling. Begge 2 er temmelig habile til at lægge det flot. Så børnene drog liige ind om slikbutikken og Fona med ansigtsmaling der lignede puslespil og vild tiger. Crazy poder. De elsker opmærksomheden fra ansigtsmaling.