Skal min mand investere i solenergi til vores splinternye to-plans villa…?

Ved slutningen af indeværende år sidder min mand og jeg og nyder et glas vin i vores spritnye hus…! Jeg kan slet ik udtrykke overfor jer, hvor meget, jeg jubler over denne kendsgerning… At flytte ind i den her villa er en ting, jeg har glædet mig til så koloenormt længe! I adskillige år har vi boet i Valbys allermest lille taglejlighed med fem knap så små børn! & såfremt en derude skulle være i tvivl, er dette ikke vejen frem… Os alle manglede i den grad plads, & dét ønske går nu i opfyldelse…! I sammenhæng med det nye hjem, der bliver etableret fra grunden, er der kolossalt mange ting at træffe beslutninger om. Vi er meget usikre på, hvordan vi helst ønsker at varme vores bolig op. Vi overvejer både solenergi (http://www.naturvarmecity.dk./links/solenergi.html), jordvarme (http://www.naturvarmecity.dk./jordvarme.html) eller at montere en varmepumpe (http://www.naturvarmecity.dk./varmepumpe.html).. Solenergi er jeg meget glad for, af den grund, at det er virkelig godt for vores alle sammens miljø… Jordvarme er derimod min mand fantastisk klar på!! & beklageligvis ved ingen af os noget som helst om, hvilke fordele en varmepumpe har.

Nu er det så, at I skal redde os!! For jeg kan overhovedet ikke forestille mig andet end, at bare få af Jer må ha viden vedrørende enten solenergi, jordvarme eller om, hvad en varmepumpe har af gode kvaliteteter!! De skarpe fagpersoner, som ellers har hjulpet med at træffe de vigtige beslutninger, har ligeledes været tvivlende omkring, hvorvidt vi skulle installere solenergi, jordvarme eller en varmepumpe. Eksperterne sagde til os, at de besidder hver sine usammenlignelige kvaliteter. Men dét tip hjælper os egentlig bare ikke specielt meget… Så nu beder vi til, at I er i stand til at hjælpe os med nogen meget mere klare svar!! Fortæl mig, hvad har I ekstremt gode erfaringer med – burde vi vælge solenergi, jordvarme eller en anvendelig varmepumpe til vores kommende bolig….? I forhold til budget er der slet ngen stopklodser…!