Sikringsgitter plus opbevaringsrum

Ordet ”opbevaringsrum” er for de fleste synonymt med et indelukket aflukke eller rum, hvor alverdens støv og fugt stortrives. Således behøver pulterrum imidlertid ikke at være. Etablerer I pulterrum i stål med rullegitter, får I nemlig en fleksibel såvel som stilren pulterrumsløsning til lige præcis jeres beboelsesejendom. Desuden vil I få nye opbevaringsrum med et flot lysindfald såvel som en ideel tyverisikring - www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/24-tyverisikring, plus sikring mod brand og skimmelsvamp som følge af fugt og støv.

Igennem årtier har vi skabt individuelt tilpassede løsninger til loftrum - www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/17-loftrum, til almene boligforeninger såvel som ejer- eller andelsboligforeninger med fx tyverisikring plus rullegitter. Udgangspunktet for samtlige af vores pulterrumsløsninger er, at vi vil gøre alt for at tilbyde en løsning, som stemmer overens med beboernes ønsker og behov og de særlige forhold i jeres ejendom. Af den årsag benytter vores medarbejdere til enhver tid pladsen bedst muligt uanset, om ejendommen har skæve linjer, lavt til loftet eller noget helt tredje.

Din ejerforening får adskillige fordele ved at vælge vores virksomheds opbevaringsrum i stål med rullegitter. Først og fremmest er det en fleksibel samt enkel opbevaringsløsning, hvor I har mulighed for at integrere vores netvægge med to af vores stålpladesystemer for at sikre det udseende, som I ønsker. Vores opbevaringsløsninger har dertil en optimal ventilation. Dette skaber et ideelt indeklima, som beskytter de opmagasinerede ting på den bedst mulige måde. Når jeres andelsboligforening investerer i opbevaringsrum med rullegitter, bliver det muligt for jer at få et åbent loft med en lækker gennemstrømning af lys. Desuden kan man snildt overskue hele etagen takket være dit sikringsgitter - www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/21-sikringsgitter, . Dette giver jer en større følelse af tryghed plus en bedre mulighed for at få øje på en brand, inden branden for alvor forårsager skade. Sidst men ikke mindst yder vores pulterrum i stål også ideel tyverisikring samt meget andet.