Sexlegetøj såsom en ny dildo

Min fyr og jeg har været sammen inde i en butik med sexlegetøj [http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html] for at købe noget forskelligt legetøj, f.eks. en ny dildo [http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html], som kan anvendes til at få vores gode sexliv igen, grundet at vi gerne vil have erotik ind i parforholdet. Vi har sjældent sex, og såfremt vi omsider har sex, så føles det lidt kedeligt, så nu prøver vi at bruge noget sexlegetøj, så vi kan få sexlysten tilbage. Det eneste sexlegetøj, som min fyr og mig havde i forvejen, var en dildo, som ikke duede mere. Min kæreste har været ganske stresset på arbejdet, så sexlivet er ikke det samme mere, selvom at han elsker erotik. Faktisk har han altid været begejstret for forspil, og han kan godt lide at se mig masturbere med en dildo, lige når vi skal til at have sex sammen.

Da vi var inde i shoppen, som solgte erotik foruden sexlegetøj, anskaffede vi os rigelige varierende ting og sager. Ting til ham og noget til mig, som bl.a. en dildo, samt nogle ting, vi begge to kan nyde, erhvervede vi os. Det var ret frækt at kigge på sexlegetøj sammen med min kæreste, og vi fik faktisk helt lyst til straks at gå hjem for at have sex sammen.