Segway plus LED lys

En Segway sidder jeg inde med, som jeg er tosset med at rulle rundt på i indre by. Jeg synes, det er morsomt, og herforuden eksisterer der en del plusser med det. Eksempelvis behøver du ej sidde i kø ude på vejen, og så er det ikke krævende som at cykle. Jeg fandt på at peppe min Segway op med noget LED spot her forleden dag. Virkelig fedt kunne det være at have LED spot på min Segway, da jeg kunne køre ture om aftenen og oplyse gaderne med mit LED lys. Grundet det har jeg kigget på forskelligt LED lys online, og nogle rigtig cool røde LED lys har jeg opdaget. Jeg har snakket med en af mine gode venner, som er elektriker, og han vil gerne sætte lyset på min Segway. Han har tillige foreslået, at vi kan påsætte et par højtalere på den. Ganske sejt ville det være. Jeg kan ikke vente med at skulle ud på en aftentur på Segway’en med både LED lys samt god musik. Jeg tror, at hele byen vil være misundelige, idet de holder i lang kø ude på vejene eller kører på cykel. Har du prøvet at køre en Segway? Rekommandere den kan jeg helt klart. Det er meget skægt, og det vil blive endnu mere underholdende med høj musik plus LED spot!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>