Således kan du kreere tøj el. andet med f.eks. logotryk

Har du lyst til at vide, hvordan du kan fremstille dit eget tøj med tryk? Den anden dag fandt jeg en ret god internetside, hvor du kan konfektionere en t-shirt med tryk. Muligt er det at danne tøjtryk som skrift, et logo el. endda ens eget billede. Nemt er det at danne tryk på t-shirt, du skal bare vælge et produkt, som eksempelvis en t-shirt, og herefter tilføje dit logotryk el. andet.

Sådan skal du gøre på internetsiden, hvis du kunne tænke dig at fremstille din egen t-shirt med tryk. Begynd med at vælge det stykke tøj, du vil producere tøjtryk på. Man kan både vælge imellem t-shirts, skjorter og meget andet tøj, men endvidere alle mulige ting. Du kan til- og fravælge varerne efter grupperne herre og dame, aldersgruppe, m.m. Efter du har fundet den rette t-shirt el.lign., skal du vælge farven & størrelsen. Bevæg dig så videre til næste trin, og her skal du beslutte dig for et print på tøj.

Vil du gerne have tekst som t-shirt tryk, skal du egentlig blot indtaste teksten på dit valgte stykke tøj. Man kan selv bestemme placeringen, skrifttypen, farve såvel som omfang. Hvis du ej vil have tekst, men du gerne vil have logotryk med et motiv, kan du vælge dit motiv og trække det over på dit produkt. Ligeledes her kan du afgøre farve foruden omfanget og ydermere printteknikken. Hvis du gerne vil have tryk på tøj af et personligt foto eller dit eget design, er du nødsaget til først at oploade det på hjemmesiden. Bagefter kan du tage fat på det med musen og trække det over på det tøj, du har valgt, og så bestemme omfanget af det. Idet du er færdig med dit print på tøj, så kan du lægge produktet i ”Indkøbskurven”. Du skal derefter beslutte at fremstille nogle flere varer el. betale, og så vil din t-shirt med tryk sendes til print. Har du lyst til at fremstille tryk på t-shirt med et smart textiltryk? Jeg kan anbefale dig den pågældende internetside, såfremt du kunne tænke dig at konfektionere et ordentligt textiltryk til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>