Såfremt du vil forandre dine Kanger MODS, er vi i stand til at give dig hjælp

Jeg har brugt e-cigs i 3 år nu, og jeg vil helt ærligt berette, at jeg aldrig nogensinde vil anvende gammeldags cigaretter nu. Benyttende elcigs får jeg stadig følelsen af at ryge en smøg: og jeg er endda i stand til at bruge den indenfor på min arbejdsplads og til middage, imens jeg undgår at være til gene for folk. Jeg længes i hvert fald ej efter at lugte af tobak hele tiden, eller at opleve mine fortænder blive stadig mere gule med tiden. Af den årsag at ejuice findes indeholdende varierende koncentrationer af nikotin, bør jeg nemt trappe ned efterhånden, men jeg er stadigvæk nikotin-afhængig.

En kvalitetsrig clearomizer bundbrænder [www.esug.dk/clearomizere--atomizere/clearomizere--bund-brander], som forbedrer aromaen af min evæske plus producerer præcis den styrke damp, jeg ønsker, har jeg valgt at benytte i min e-cigaret. En clearomizer bundbrænder, som sikrer, at der hele tiden kommer evæske ved tråden, har jeg på samme tid bestilt – på den måde undgår jeg den horrible, forkullede fornemmelse. Efter at have prøvet utallige forskellige modeller, har jeg omsider valgt at benytte Kanger MODS [www.esug.dk/kanger/mods]. Du får mulighed for at designe din el-cig ud af adskillige forskellige parter som eksempelvis clearomizer bundbrænder og Kanger MODS, til du ender med nøjagtig den dampning, som du altid har drømt om, for det bliver selvfølgelig op til individuel holdning – det er nemlig nøjagtig det, som bliver gevinsten ved ecigaretter.