Sælg ikke på noget tidspunkt en havetrampolin uden net: det er med sikkerhed umodent plus dumt

For at glæde hende vil jeg gøre stort set alting. Eftersom at hun fyldte tretten år, har jeg for nylig spenderet penge på en trampolin - www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, som gave til min datter. Jeg mener, at havetrampoliner - www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html, uden sikkerhedsnet er ansvarsløst at spendere penge på til børn, særligt små børn. Hun er gymnast, og hun har længe gerne villet have en stor havetrampolin, og fordi hun plagede mig så meget, købte jeg den til hende som gave.

Et væld af divergerende havetrampoliner fandtes der, og jeg anskaffede den største størrelse havetrampolin, som forretningen havde, så min datter har plads til at øve spring på den. Min datter er rigtig begejstret for sin nye trampolin. Hun hopper og øver sine spring til gymnastik på den hver dag. Den havetrampolin, jeg erhvervede, koster rigtig mange penge, men jeg har sparet sammen til min datters gave i lang tid, så jeg havde heldigvis råd til den. Dog kostede det ekstra at kunne få en trampolin med net rundt om, men hellere det, end at hun kommer til at falde ned og komme til skade. Jeg kan godt anbefale den til andre mødre & fædre, hvis børn godt kunne tænke sig en trampolin i gave, for jeg mener helt klart, at trampolinen er alle pengene værd. Adskillige veninder har hun tilmed haft besøg af, som har hoppet på trampolinen, plus de har det yderst sjovt sammen, når de hopper.