Rogn i ovnen og ønske om at være fuldt ekstra hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn - xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – evt. gynækolog Niels Lund - xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk,

Undertegnede er med rogn i ovnen men det var et uroligt forløb, så påtænker vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere tjek. Siden min mand og jeg først undlod p-pillerne gik der over 2 år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var ved at henvise os til speciallæge klinik Fyn til behandling. Da googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede bl.a. gynækolog Niels Lund som har gynækologklinik i nabolaget, i Middelfart hvor vi bor.

Vi blev med bebs og det fjernede alle vores urolige tanker om sædkvalitet og ægløsninger. Så begyndte jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en visitation fra min praktiserende læge til gynækolog klinik Fyn, men lægerne kunne ikke hjælpe mig. 21 uger henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og manden forsøgte at holde modet oppe, men der var en tid, præget af fortvivlelse og sorg over vores baby, som Tim og jeg havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu fem måneder efter er jeg så med barn igen. Lægen synes, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra øje med mig, så min læge vil henvise undertegnede direkte til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har også ledt telefonbogen hvor vi igen har fundet bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne være hos en speciallæge klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få tilbudt flere ultralydsscanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed under graviditeten, og specialister kan støtte, hvis der også denne gang opstår komplikationer. Jeg er sikre på at sådan en yderligere beroligelse bare i sig selv er godt for den lille .