Reparation af stenslag eller ny forrude?

Da jeg kørte på motorvejen her forleden dag, var der et stenslag » http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, i min bils forrude » http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/,. Jeg har i forvejen just haft min bil på værksted, men igen skal det ske, og pga. det var det temmelig irriterende. Det tager dog heldigvis ikke ret lang tid, blot omkring 30 minutter. Jeg mener desuden, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inkluderet, men jeg er i tvivl, så jeg skal lige spørge min fyr. Hvorom alting er vil det sige, at udbedringen af det førnævnte stenslag i min bils forrude vil blive gratis, undtagen hvis vi skal skille os af med en sum penge for vores selvrisiko til forsikringsselskabet.

Det er muligt, at stenslaget kræver udskiftning af hele forruden, for det er nemlig et temmelig stort stenslag. Jeg håber det ikke, da det formodentlig vil komme til at vare endnu længere tid, og det vil også blive endnu dyrere for os, altså såfremt vi selv skal betale. Jeg synes egentlig, at der hurtigt kommer stenslag på bilens forrude. Kan der være forskel på forrude kvalitet? Jeg er ikke ret god til det med biler, har I formentlig allerede fornemmet. Men biler er altså desuden mest mænds hobby og ikke kvinders. Jeg går bare op i, om vores bil ser flot ud.