Plastkasser, som er tænkt til opmagasinering og fragt, smarte termokasser og palletank til saftevand

Smarte plastkasser til generelt opmagasinering har undertegnede over noget tid gået og manglet. Samtidig behøver jeg termokasser til at fragte ting og sager i min cateringvirksomhed. Først på måneden fik jeg idéer om at anvende en palletank med tap, til børnearrangementer og medbringe store mængder drikkevarer. Heldigvis fandt jeg en tilregnelig webshop, som markedsfører termokasser, palletank samt plastkasser og fået bestilt det hele.

Jeg tilsiger jeg at tage i brug termokasser til blandt andet transportering af is, og til at bevare maden varm, imens undertegnede er ude at køre. Undertegnede har erhvervet mig de termokasser i en god str med dæksel og købt i en praktisk mørk farve.

Min fine palletank er relevant til rengøringsmidler, fødevarer og regnvand. Adskillige som bruger deres palletank til at opsamle vand, men jeg tænker, at den tank f.eks. er praktisk til drikke, når jeg tuller afsted til større arrangementer. Det kunne tænkes at undertegnede tillige sku’ have bestilt sådan en palletank til regnvand hjemme i haven.

Plastkasser produceres i mange størrelser og kasserne virker genialt funktionelle til opbevaring og transport. Fx kan man erhverve dig foldbare plastkasser, som så ikke fylder op, imens kasserne er klappet sammen. Den slags plastkasser har praktiske mig besluttet at købe.