Opstående en lille mani for aflæsning af energimåler og varmeregnskab efter ham og jeg har erklæret os for murermestervillaejere

Hvor er der utallige pludselige regninger når man rykker i egen bolig. Det er husbonden og jeg nu her et par måneder efter vores indflytning I gang med at finde ud af. Manden er særligt fokus på husets varmeregnskab - www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html, og som noget helt nyt er aflæsning - www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer, af den elskede energimåler - www.ista.dk/produkter/energimaalere, noget, min søde mandgår op i. Kender I det, finder I interesse I det?

Da jeg sidste år undertegnede holdt til i single lejlighed vidste jeg ik noget om varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var blot sådan noget jeg hånterede, de dage undertegnede modtog brev fra Dong Energy. Nu går især manden op i at vi skal eje et styk nøjagtig energimåler og barbere husets varmeregnskab og energiforbrug, fra den nuværende E’er til at ligge højere på skalaen.

Per snakker i en strid strøm om aflæsning af hjemmets energimåler, og ham derhjemme følger jævnligt vores fælles varmeregnskab. Jeg er klar over at aflæsning og styr på vores varmeregnskab er fornuftigt omkring vores kassebeholdning. Jeg vil på den anden side tænke, hvordan det er alle sparede 2600 dkk værd at have en lun temperatur i stuen og dermed være liidt indefferent over, hvordan det fælles energimåler kører i mens behagelige 22 grader øger families varmeregnskab.

Min elskede og jeg er vidst et typisk hjem, hvor undertegnede ikk kæler for aflæsning, energimåler og varmeregnskab og i stedet går & skruer en smule op på varmen plus jeg opstarter komfuret i god tid, såfremt undertegnede ønsker at lave æblekage. På samme tid render husbonden og skruer liidt ned, står for løbende aflæsning af energimåler, bruger altid eftervarmen & styrer vores varmeregnskab med fin interesse. Han nævner meget fittigt at undertegnede kan erhverve mig såvel uldent undertøj og saunature for pengene, vi kan skære i regningen. Ih jeg hader når han har ret.