Om mit personlige karnevalskostume, vennernes karnevalskostumer og karneval i aalborg

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Tøserne og undertegnede i klædt kønne karnevalskostumer [dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228] og så bare feste igennem og danse noget samba. Veninderne kender faktisk én, som at der vil gå med i et optog til karneval i Aalborg i hendes lækreste karnevalskostume. Det ku’ være lækkert at tage afsted og møde dansemusen og se, hvor talentfuld veninden er blevet. Det ville være fedt.

Mor her fantaserer om at drage til karneval i Aalborg med karnevalskostume på fjer og glimmer. Undertegnede nærer kærlighed til fest i stræderne og karnevalskostumer. Og moi har fået fortalt, at karneval i Aalborg bliver et kæmpe gilde og også stort. Har I læsere opsøgt karneval i Aalborg i karnevalskostumer og fjer? Det håber jeg?

Sidste år var jeg til fælledparkens karneval, men jeg har hørt, at karneval i Aalborg er meget større. Og det har altså de sidste år været ganske fesent i København, hvor nærmest kun børnene og de dansende har karnevalskostume på. Så jeg vil af sted til karneval i Aalborg med glitter/glimmer, karnevalskostume og fjer. Jeg glæder mig faktisk allerede.