Oktober-fest med tyroler kostumer

I en af efterårsmånederne skal min kollega/kammerat og jeg til firma-udklædningsfest, så han har spurgt mig, om jeg kunne skaffe kostumer - dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39, til os. Jeg har spekuleret over masser af varierende halloween kostumer - dramashop.dk/halloween, . Det er faktisk også til efteråret, der skal være den såkaldte oktober-fest. Til denne fest bærer man tyroler kostumer [dramashop.dk/category/tyroler-67]. Grundet det var jeg på gågaden i en kostumebutik i forgårs. I kostumeforretningen var der et væld af halloween kostumer foruden endog tyroler kostumer, men herforuden virkelig mange smarte ting – masker, parykker og sminke, med mere. Jeg begyndte med at glo på kostumer for at blive inspireret. Kostumer i lange baner havde forretningen, og mange af dem var excellente. Efterfølgende gik jeg hen for at se på sminke, masker såvel som parykker, og også her var der et enormt udvalg. Jeg købte to rimelig sjove udklædninger. Jeg gik hjem til min kollega for at vise ham de halloween kostumer, jeg havde købt, efter jeg havde endt købet af kostumer. Begejstret var han, idet han opdagede, at det var spøgelser, vi skulle være. Jeg fortalte ham for resten om de ovenstående tyroler kostumer, hvorefter vi snakkede om at tage til oktoberfest i efteråret. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i de udklædninger, jeg har købt. Jeg tror, vi kommer til at se morsomme ud. Jeg ser dertil frem til at se kollegernes kostumer. Jeg tror, det kommer til at blive en spændende udklædningsfest. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, oftest altid en smule bedre end normale arrangementer på vores job.