Mine lange morgener skal forbedres vha nyt havehegn i form af en forening af afskærmende lydhegn og raftehegn

Jeg har virkelig været generet af en mangel på lydhegn omkring mit hus. For mig & mine døtre lever lige ved et styks temmelig trafikeret landevej og jeg er super plaget af tidligt om morgenen af støjen fra lastbiler og busser. På den baggrund må jeg købe et lydhegn. Moi har ikke haft viden om lydhegn før i tiden – på nær sådanne nogle støjværn som er monteret ved motorvejen. Men som grundejer kan man tydeligvis sagtens erhverve sig den slags lydhegn/havehegn med lydhegn. Hurra.

En masse buske kommer til at blive plantet tæt ved villaens spritnye havehegn. Havens æbletræer kan samtidig give modstand til det dugfriske raftehegn. Undertegnede ser frem til sådan et lydhegn og dermed kunne sove igennem hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn , aaah det bliver så godt. Mit projekt havehegn påbegynder med online søgning efter en sammensætning af raftehegn og lydhegn her til aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske starte fra om nogle hverdage.

Jeg tænker at jeg vælger mig et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn. Jeg tænker at den model gi’r et naturligt havehegn, som falder fint til husets udseende med en have i landidyl. Et lydhegn bliver leveret i en størrelse så jeg og tøserne kan undgå udsigten til bilerne. Desuden ser raftehegnet lækkert ud med træet. Tøserne og jeg skal nok blive henført over vores nye havehegn. IIh jeg glæder mig.