Min veninde koger hendes hjemmelavede karameller samtidig med at mindre køkkenkyndige mig erhverver mig Svaneke Karameller & chokolade fudge

Jeg kender flere om virker henrykt over lakrids ligesom alle de andre. Men jeg vil tværtimod have karameller - karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller – samt chokolade fudge - karamelleriet.myshopify.com/products/chokolade-fudge – . Undertegnedes aldeles udvalgte karameller er lækre Svaneke karameller - karamelleriet.myshopify.com/products/frugt-karameller – . Uuuh hvor er de gode, trods de er en smule bekostelige til sammenligning med gennemsnitlige karameller. Den karameller og chokolade fudge findes både som hårde og bløde karameller, f.eks. har stedet karameller med smag af mynte, passionsfrugt og lakridspulver. SKønt.

Undertegnede synes det er lidt forunderligt, at karameller som eksempelvis Svaneke karameller aldrig erhvervede sig samme bevågenhed som Svanekes gourmet lakrids. Men jeg har da mine karameller samt min chokolade fudge en smule for mig selv. Snackende mig spiser de lækre karameller som en lille snack og har ofte Svaneke Karameller et sted i indkøbstasken i sådan en lille plastboks med låg. Når jeg tager bus og tog til Hejrevej fra fyraften, så nyder jeg en to-tre stykker.

Jeg har præsenteret barndomsveninden Emilie for chokolade fudge & Svaneke karameller. Pigen er ligesom mig blevet meget vild med specielt chokolade fudge. Egentligt så glad at frøkenen idag fremstiller hjemmelavet fudge og karameller. Vildt nok. Evt. kunne jeg gøre som frøkenen med selvgjorte karameller, men jeg har ik tid og overskud til det, så i stedetgnasker jeg de gode Svaneke karameller.