Min husbond får dejlig ac certifiering efter et styks svensk kørende ac utbildning

De sidste dage har det virkelig været nogle benhårde dage. Manden har i første omgang været af sted med gutterne på weekend, og derefter blev han bare hjemme få timer inden han drog af sted til ac kurs – et stk svensk kørende arbejdskursus som pådrager ham et stk ac certifiering.

Manden har over en længere periode haft savnet for sådan en ac certifiering idet han har professionelt lønarbejde med aircondition og køleteknik og den slags. Som nybagt mor derimod gruede jeg for i flere dage at være helt alene i først 3 dage og derefter fem dage med Ellen , som i går fylder 16 uger. Det har virket slemt, men heldigvis har min mands mor Karina kommet fordi og haft god mad og desuden hjulpet hende den trætte en smule, når jeg har haft brug for at få lidt ro og komme i bad. Jeg må ganske enkelt anbefale et ret super bekendtskab med din svigermekanik, mens din ægtefælle er af sted til ac utbildning .

Lille jeg gør mit bedste for at at gå op i Olivers job. Nu efter hans kylteknisk utbildning/ac certifiering kan jeg opfange, hvordan manden både har hørt om at overholde kyoto-aftalen, lært om systemer til varmepumper og hvordan du fikser bøvl med driften. Så stort et pensum tænker jeg må være temmelig skarpt af et kort ac certifiering der kun varer 3-5 hverdage. Så det bliver rigtig godt for manden – samt hans aflønning – at han kom af sted på det ac utbildning . vigtig ac certifiering tilbage I lejligheden igen. Hurra.