Min ejendom har brug for lysere persienner plus sisaltæpper

Her den anden dag var jeg hjemme hos min søster, der har en markise » http://www.jemtex.dk/markise,, som hun er særdeles tilfreds med. Hun har ydermere utrolig kønne sisaltæpper » http://www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper/sisal-taepper.html,, som jeg ligeledes gerne vil have. I morgen vil jeg spendere penge på nogle spritnye gulvtæpper, og sisaltæpper har jeg overvejet at spendere penge på.

Jeg vil derudover gerne have en markise el. nogle persienner » http://www.jemtex.dk/persienner.html, ved mit stuevindue, af den grund at lyset udefra irriterer øjnene. Vælge imellem nogle persienner foruden en markise, kan jeg bare ej. I forbindelse med persiennerne plus markisen, kan jeg formodentlig spørge en sælger til råds, idet jeg ligeledes skal få sisaltæpper og så videre. Det er mit håb, at sælgeren i forretningen kan give mig lidt hjælp med valgprocessen. Jeg tager tilmed min fætter med, af den grund at han ved meget mere om sådan noget end mig.

Jeg har gardiner nu, dog gider jeg ikke at trække dem for, hver gang der er solskin, pga. at der kommer til at blive så mørkt. Derfor har jeg tænkt mig at bruge penge på nogle persienner eller en markise, idet jeg skal have sisaltæpper. Jeg vil sandsynligvis få nogle sorte sisaltæpper, af den grund at de står godt i kontrast ift. min stue, der er meget lys. Jeg skal for øvrigt bestemme mig for, hvilken en slags persienner el. markise jeg skal have, grundet at du kan købe en masse divergerende typer.