Mere tid at bruge på træning med efterskole håndbold

I sommers startede undertegnede på en skøn håndboldefterskole . Jeg kan fortælle at efterskolen overstiger alt jeg havde regnet med. Inden jeg startede var jeg temmelig forvirret for, hvorvidt jeg ville kunne lide at bo på håndboldefterskole. Jeg troppede op og følte mig lidt ubeslutsom. Men vi alle havde det nøjagtigt ens. Min gang-veninde Iza spiller ligesom mig efterskole håndbold, så vi kan træne sammen. Dette var betryggende i starten. Nu har jeg især styr på dem, som ligesom jeg selv er på håndboldefterskole . Efterskolen har mere end 82 drenge og piger i alt, ja regn ikke med at du hurtigt kan memorere alle ansigter på de hoveder, du ikke har undervisning eller træner med.

Lidt om håndbold efterskolen

Her på håndbold efterskole må vi elever op før syv .. for at ud at jogge ! Hyggejeg foretrækker at indtage yoghurt med mysli under dynen mens jeg tager mig tid. Efter vores tur ude får vi lækker morgen mad. Derefter har vi alm. undervisning. Om eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige unge på håndbold efterskole plus de andre vinkler er til aftensmad kl. 6. Når vi har spist skal vi være stille i værelserne i 60 min. Stilletimen er i grunden meget bekvemt at være tvunget til en stilletime, hvor man bare ved at vi alle laver lektier og slapper af. Karina og jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få de lektier lavet. Resten af hverdagen er vi med til fag eller træner efterskole håndbold – og efter alt det sker der ofte underholdning. Mine venner viser dias, mine venner og jeg fejrer på gangen, vi tæver hinanden i Bezzerwizzer, afholder komedier, øver lancie – og pludselig har en eller anden arrangeret en gætteleg. Efter at undertegnede begyndte her på håndboldefterskole befinder jeg mig kun på værelset når vi har stilletime eller når der spiller Det elektriske Barometer.