Med hjælp fra renishaw prober kan du forbedre dit styresystem

Kunne du godt tænke dig et uforglemmeligt skoleår? Så vil jeg foreslå dig at bestemme dig for efterskole! Der er imellem 250 og 280 efterskoler {http://www.ranumefterskole.dk/information/efterskoleefterskoler.htm} i landet – i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Skoleformen efterskole er dansk, og det er et sted, og der kan teenagere på cirka 15 år klare 8., 9. el. 10. klasse. Det er i princippet en form for kostskole, hvor man både bor samt går i skole. Efterskoler har indflydelse på elevernes faglige og ikke mindst subjektive evolutionforløb, og af den årsag er det et godt springbræt til deres fremtidige uddannelse.

Efterskolerne er ret uens, det vil sige, at der helt sikkert også eksisterer en efterskole, som passer til dig og dine behov. Der findes f.eks. efterskoler for unge med særegne fornødenheder, bl.a. efterskoler til ordblinde. Efterskolerne besidder masser af forskellige frivillige fag, fritidsarrangementer og ture. Faktisk kan du vælge en efterskole, hvor alle har samme interesse. Det kan være en fodboldefterskole.

Eet efterskoleår kan sammenlignes med 3 almindelige år, siges det. Det kan man vel godt forstå, hvis man tænker over, at der faktisk er virkelig mange ting, du kommer ud for i løbet af blot et skoleår. Tillige vil du få talrige gode venner/veninder, som du rapt lærer godt at kende, idet I lever sammen: bor sammen såvel som er i skole sammen. Størstedelen af efterskoler kan tilbyde linjefag såvel som rigelige forskellige valgfag – ud over de obligatoriske fag. Dermed skal du selv beslutte, hvordan dine timer skal komme til at være.