Med hjælp fra en elektriker Virum vil du føle dig garanteret ordentligt arbejde & venlig behandling

Det ville slet ikke være faldet os ind, at vi skulle benytte så mange timer på at udskifte alle el-installationer, dengang min familie samt jeg fik dette nye hus flere årtier tilbage. De tidligere ejere legede åbenbart med ledningerne, og havde kort sagt lavet rod i samtlige samlinger. Blot det blev en smule koldt udenfor, gik strømmen i hele ejendommen, plus det blev ikke muligt at tænde for mere end 1 ting af gangen. Det gik hurtigt op for os, at vi behøvede meget rådgivning fra en elektriker Virum.

Ulykkeligvis var min ægtefælle og jeg så åndssvage, at vi bare valgte den 1. elektriker Holte, som min sambo & jeg stødte på. Bare en måned senere var de fiksede ledninger ødelagt, & den valgte elektriker Farum endte med at være rodet og overbetalt. For ikke at begå en lignende fejltagelse igen, brugte vi af den grund meget tid på at researche elektrikere, førend vi valgte en ny til at ordne vores hus. En elektriker Holte, som virkede hårdtarbejdende og kvalitetsbevist, med god tilfredshed fra tidligere klienter, forsikrede vi os, at vi ansatte.

Vi hyrede til sidst en hyggelig elektriker Farum, som endte med at blive ganske fremragende. De var helt hyggelige & erfarne samt dertil temmelig billige, & de reparerede hele vores villa på bare få døgn. Vi følte os helt tilfredse med slutresultatet, & alting fungerer perfekt den dag i dag.