Med barn og behov for at blive holdt ekstra øje med ved gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Undertegnede er med barn i maven men processen har været turbulent, så overvejer vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til ekstra ultralydsscanninger. Efter min mand og jeg først droppede spiralen gik der langt over 1,5 år hvor vi testede negativ, og lægen var derfor lige ved at visitere os til speciallæge klinik Fyn {http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn} til udredning. På daværende tidspunkt søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der er en praksisklinik nær ved, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev med bebs og det ryddede alle vores urolige tanker om ægløsning og sædkvalitet. Så oplevede jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en visitation fra min læge til en speciallæge klinik Fyn, men klinikken kunne ikke hjælpe mig. Jeg var tre måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en ufrivillig abort. Min mand og jeg prøvede at holde os oppe, men det var en periode, præget af fortvivlelse og smerte over vores tabte barn, som Jon og jeg havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund {http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/}

Her 5 måneder efter er jeg så gravid igen. Min praktiserende læge mener, at der skal holdes særligt tjek med mig, så lægen visiterer mig hen til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv researchet lidt telefonbogen hvor vi igen har faldet over bl. Andre gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at være ved en gynækolog klinik som fx gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få flere scanninger, hvilket kan gøre mig tryg i graviditeten, og specialister gør noget, såfremt der endnu en gang sker komplikationer. vi er sikre på at sådan en tilføjet ro i sig selv kan være positivt.