Majoriteten foretrækker en halv-årlig slibning af deres dyt…

Alle siger jo til mig, at de er blevet fortalt så fantastisk mange historier om, hvorledes en læbeforstørrelse kan gå forfærdelig galt! Jeg har lyst til at købe mig en en læbeforstørrelse. Der er ulykkeligvis ingen i min kammeratskabskrefs, der har erfaring med en læbeforstørrelse. At jeg faktisk bliver bekymret når jeg tænker tanken færdig, må jeg af den årsag indrømme over for jer.

At en læbeforstørrelse ret så meget ville kunne gøre underværker for mit udseende, har jeg igennem længere tid tænkt på. Jeg mener blot, at mine læber er overdrevent smalle, ergo: en læbeforstørrelse ville være meget flot, men mange dage er jeg jublende glad over min fremtoning. Så byd gerne ind med brugbare tips & erfaringer, tak…

Fif fra mænd og kvinder, som har erfaringer med en læbeforstørrelse, har jeg selvfølgelig undersøgt cyberspace efter. Men som så mange gange før kan internettet virke uoverskueligt, fordi der er så meget tekst samlet ét sted! At det er virkelig besværligt at skabe sig et overblik, føler jeg af den grund. Og hyppigt kan man ende med at være om muligt mere skrupforvirret af at læse på nettet, i forhold til, hvad man var, før man tyede til nettet…

Men alligevel er jeg helt overbevist om, hvor lyksaglig jeg ville blive for en læbeforstørrelse. Der var ej meget uro forbundet med den behandling jeg modtog for sprængte blodkar på lænden, eller dengang da jeg blev behandlet med en dermaroller. Men jeg tænker, at det er ovenud anderledes når der er tale om en læbeforstørrelse.

Af den årsag vender jeg mig til jer med tiltroen til, at I vil indvie mig i jeres tips og tricks! Tiden er moden til at dele en vigtig ting med jer, kære læsere! Jeg er for nogle år siden blevet behandlet for sprængte blodkar, & har fået skønheds behandlinger med en dermaroller. & begge disse forskønnende behandlinger blev jeg virkelig glad for, så jeg er ikke i tvivl om, at en læbeforstørrelse ligeledes kan gøre mig jublende glad…