Lille jeg internetsøger efterskole sang, musikefterskole og efterskole drama på google

Denne unge dames næste 10 måneder bli’r virkelig det bedste jeg har oplevet, da moi her opstarter på efterskole. Sang + drama/teater må jeg erklære mig meget begejstret for, så jeg googler for tiden efter et styk cool musikefterskole nær Videbæk eller Viborg. I det område bliver der ikke alt for langt når jeg skal hjem og bo i udvalgte weekender.

Jeg har set fire chats fra piger, som sidste år skrevet om at være på 1 efterskole. Drama-linjer er der ikk så mange piger, som fortæller omkring, men musikefterskole har smarte jeg fundet noget omkring. Når jeg googler efter efterskole drama popper der op endvidere lidt ret grineren oplevelser fra efterskole drama – du ved efterskole drama, som I at flere af pigerne kommer helt op og skændes. Gudskelov skriver flertallet af eleverne om livet på musikefterskole og tilsvarende efterskoler med sammenhold og cool fag & oplevelser uden for skolen.

Der er trist nok ik andre af mine veninder, der er parate til musikefterskole der har efterskole drama og efterskole sang. Alberte er for genert til at møde ukendte elever, og derfor gider pigen absolut ikke afsted på efterskole. Imens Tilde brænder for hestesport og hun ønsker selvfølgelig ik’ at komme på musikefterskole men på en skole med heste. Derfor må jeg afsted uden et kendt ansigt. Bare tanken om første dag kilder liiidt i min mave.

Undertegnede nyder at optræde og spille musik, så of course skal jeg hen på en musikefterskole og afprøve teater og efterskole sang. Det bli’r virkelig vigtigt. Nu vel jeg skal lede videre efter musikefterskole, efterskole drama og efterskole sang og opdagedet Google viser af musikefterskoler. Jeg skal til at træffe mit valg.