Kunne du tænke dig at høre mere ift. trailerkørekort pris?

Et trailerkort, kunne du godt tænke dig at tage det? Har du brug for at høre mere mht. trailerkørekort pris & trailerkørekort regler? Du vil evt. i stedet for gerne høre mere angående et hestetrailer kørekort? Med et grundlæggende B kørekort har du ret til at køre med trailer fra 1-750 kg og en totalvægt på maksimum 3500 kg.

Der kom nye trailerkørekort regler i januar, som bl.a. bevirker, at man kan forstørre sit elementære kørekort til et B+. De nye regler trailerkørekort, 2013, giver dig lov til at køre med en vægt af bil + trailer på op til 4250 kg.

Vil du gerne have trailerkort, som giver dig ret til at køre med denne vægt af vogntog, så er det et BE kørekort, man skal have. Talrige folk mener, at der er flere fordele med BE kortet frem for et B+ kørekort. Undervisningen såvel som prisen er magen til, så du vil få meget mere for dine penge. Forskellen er, at man ved BE kortet kommer til at køre med tungere vogntog i dine kørelektioner plus ved prøven. Muligt er det for dig at køre med et meget mere tungt vogntog, og dertil så er dit BE trailerkort accepteret over det hele. Du kan få en fremragende trailerkørekort pris, og man kan uden problemer få et trailerkørekort København, hvis man bor deromkring. Såfremt det er et hestetrailer kørekort eller campingvogn kørekort, du vil tage, kan du ligeledes dette. Bare spørg løs, idet du godt kunne tænke dig at høre mere med hensyn til for eksempel BE kørekort, trailerkørekort pris, nye regler trailerkørekort el. campingvogn kørekort.