Kroner tilbage i SKAT – nu kan manden og jeg få råd til malerarbejde + kloakering inkl. tv-inspektion

Manden og jeg har pludselig fået et stk. behagelig gevinst, og det vil sige, at manden og undertegnede i dag kan finde moneter til det nødvendige malerarbejde på huset & gennemsyn med brug af tv-inspektion, og vi har behov for arbejde med kloakering omkring kolonihaven. Begge projekter har vi gået og glemt at vise hensyn i mange måneder, så det er bare dejligt nu at kunne opsøge et tilbud og påbegynde projekterne.

Søsteren har netop fået ordnet malerarbejde ved professionelle malere i huset, og arbejdet er virkelig blevet så fint. Hos os trænger husfacaden ret meget, og under denne ventetid er vi også blevet ganske enige i valget af facadefarven. Moi er jo egentligt til en sød lys rød farve, mens Troels er glad for en klassisk stil med hvidt murværk. Meeen her på det sidste har manden og jeg luret boliger på vej hjem fra fra vores arbejde, og manden og jeg er begge vilde med alle gule facader. Nu skal malerarbejdet bl.a. give vores hus gult og så ellers bare pynte facaden og endvidere også understøtte vores murværk, hvis det kan lade sig gøre. Den sag skal manden og jeg forhøre firmaet om

I kolonihaven har kloakering det ikke så godt. Vi har googlet , at tv-inspektion fungerer som en god metode, når manden og jeg foretrækker at få vurderet hvordan den kloakering og rørene har det. Min mand er beklemt ved, hvis der kan være revner, der kan gøre at husets kloakering smadrer. Status må kunne ses på sådan en tv-inspektion. Det satser vi to på, og så må vi se, om bøvlet kan laves for vores ekstra pengesum.