Kom hurtigt frem til studiet, hvis du starter op på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus

Vil du begynde på en Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, ?

Uanset hvad for nogle drømme for dit studie, du tænker over, er jeg sikker på, at Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus giver dig det optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde mine drømme for mig, og nu skal jeg studere til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg kommer ind.

Måske ved du allerede, hvad du vil læse til. Det er en mulighed, at du ser frem til at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller måske går du derimod efter et samfundsfagligt studie på et af landets universiteter.

Jeg anede ikke hvad jeg ville, da jeg først startede. Er du heller ikk afklaret?. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver mulighed for mere tid til at komme på rette spor. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Opfyld drømmen

Bliver du færdig med folkeskolen til foråret, og drømmer du om at studere på en uddannelse med uanede valgmuliger at vælge i mellem? Gennemfører du din HF på Fyn hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så kan du vælge Hf’en til lige præcis det studie, som du drømmer om at komme ind på! Det gjorde jeg.

Som supplement til en almindelig Hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus tillige linjerne: pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen + naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er hver især skræddersyede til bedst at forberede dig til din drømmeuddannelse.

Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn adgangskrav

Vil du gerne at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så tjekker dine personlige og faglige kvalifikationer.

Afslutter du 9. klasse til sommer, skal dine undervisere vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en Hf. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på HF’en hos Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense. Det skulle jeg, men det er egentligt ikke så ubehageligt, som det lyder.

Livet på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn er prøverne værd