Kom hurtigt frem til studiet, hvis du bliver skrevet op på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus

Vil du starte på en Hf Fyn, Hf Odense - www.vucfyn.dk/fynshfkursus – eller Fyns hf-kursus?

Måske har du allerede overvejet, hvad du drømmer om at blive. Det er muligt, at du ser frem til at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går snarere efter en sproglig uddannelse på et af landets universiteter.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du har, ved jeg, at Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Ved du ikrigtigt, hvad du kan se dig selv arbejde med som færdiguddannet? Det vidste jeg heller ikk, da jeg blev færdig med skolen. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver mulighed for mere tid til at mærke efter. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter fremtidsdrømmen

Går du ud af 9. klasse til sommer, og vil du læse på en HF i Odense med en masse muligheder? Såfremt du studerer din HF midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, kan du målrette den til ganske nøjagtigt den retning, som du drømmer om at komme ind på! Det var det rigtige for mig.

Som supplement til en almindelig Hf med valgfag på A, B og C, tilbyder Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus desuden liniern: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen & naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er sørme skræddersyede så du bedst kan klæde dig på til drømmestudiet.

Adgangskrav til Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn

Ønsker du at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først leve op til en hel række adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til maj, skal lærerne overveje, om du er klar til at tage en hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på hf’en hos Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus. Det måtte jeg ikke rigtigt så slemt, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så tester dine personlige og faglige kompetencer.

Livet på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn er prøven værd