Karriererådgivning + enneagram test hos mit nye rekrutteringsbureau københavn

Jeg regner med, I på nuværende tidspunkt har viden om, at arbejdssøgende mig har skabt kontakt til et stk rekrutteringsbureau københavn. Det bliver interessant at vente og se, hvad det her ka’ give mig i min jobsøgning, men virksomheden har noget der hedder en enneagram test, karriererådgivning og perspektivet i at blive headhuntet til en fastansættelse. Flere gange har jeg gået og tænkt på at google ”rekrutteringsbureau københavn”, men på samme tid fik jeg det her sted rekommanderet af min søde tidligere kollega. Sarah var temmelig i højt humør over stedets karriererådgivning. Hun gennemgik vidst også deres enneagram test. En Enneagram test er en undersøgelse af, hvilken slags psykisk personlighedstype jobsøgeren er. Min søde veninde viste sig at være hjælper, der ofte er sød til at gøre andre mennesker tilpas og ret empatisk.

I går var undertegnede til en session med et styks rekrutteringsbureau københavn og gennemgik på samme tid firmaets emnneagram test samtidig med en gang karriererådgivning ude hos dem. Jeg blev udretteren, som nemt keder sig og matcher sig med jobbet skriver sine grænser i glemmebogen og ikke kan håndtere ikke rigtig at lave noget. Den karakteristik stemmer virkelig godt med mig. Det er derfor jeg har taget kontakt til det her rekrutteringsbureau københavn og virksomhedens karriererådgivning. Undertegnede ka’ overhovedet ik’ hygge mig med at sidde hjemme i sofaen og forfatte stillingsansøgninger og ikke rigtig foretage mig noget som helst. Så nu håber jeg efter rekrutteringsbureauets karriererådgivning & enneagram test at der snarest muligt sker fremskridt, og at der opstår nogle spændende opgaver. Sker det ikke så kommer jeg til at renovere hele huset af bare kedsomhed og frustration.