Jeg vil sælge en super avanceret elevator til ejerforening…

Kom nærmere, jeg lægger inde med en nyhed til Jer. Nu ska’ det FINALLY være!! Jeg har båret rundt på min hemmelighed rigtig længe, men nu ska’ i have den at vide!! Jeg har bestemt mig for at blive iværksætter… Jeg ska til at sælge elevatorer , http://alevator.dk/, … Det lyder evt umiddelbart lidt skørt at ville arbejde med salg af elevatorer, men det er ikke desto mindre, hvad jeg altid godt har kunnet li’… I ville bli’ overraskede, der er overdrevent mange gysser i elevator salg. Jeg beder til gud om at kunne sælge en moderne elevator til ejerforening, og så vil jeg tilmed sælge en ny form for elevator til andelsforening. Lige præcis de her to slags elevator salg er der jo nemlig ekstra mange moneter i, i hvert fald i forhold til, såfremt man sælger elevatorer til private kunder, som aldrig gider investere i noget ekstraudstyr!!

I totalt mange år har jeg været beskæftiget indenfor elevator salg. Det jobbede jeg med på min seneste arbejds-plads… Jeg var en formidabel sælger, & forstod bare altid, hvilken slags elevator de forsk. handlende stod og manglede. Men så gik det beklageligvis sådan, at virksomheden lukkede ned… Og så blev alle medarbejderne selvfølgelig fyret… Det var en forfærdelig tid… Jeg havde det SÅ forfærdeligt, & måtte faktisk også tage timer hos en læge for at få det snakket igennem. Jeg er overbevist om, at det var fordi, at det kom som et gigantisk chok. Jeg var slet ikke fysisk eller mentalt forberedt på det… Men nu er jeg igen ovenpå, & super duper klart til at sælge hundredevis af elevatorer!! Jeg har taget lån i spar bank nord, og har indrettet mine kontorlokaler, så nu mangler jeg bar nogle kunder! Af den grund vælger jeg nu at skrive dette ud på min blog – jeg håber nemlig at I vil sprede budskabet for mig… I ska fortælle alle folk, at i kender en ovenud dygtig forhandler af de bedste elevatorer. Og det må I gerne lade dem vide.