Jeg spekulerer over at komme til rigeligt med ultralydsscanninger hos gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn {xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart} – eventuelt gynækolog Niels Lund {xn--gynkolog-fyn-8cb.dk}

Jeg er gravid men det var en ustadig proces, så planlægger jeg at komme hos en gynækolog klinik Fyn til yderligere scanninger. Fra jeg og min mand først droppede spiralen varede det langt over et år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var derfor lige begyndt at foreslå at henvise os til en speciallæge klinik Fyn til udredning. Da søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede bl. Andet gynækolog Niels Lund hvilket er en gynækologklinik nær ved, hvor vi bor i Middelfart.

Jeg blev gravid og det udryddede alle vores tanker om ægløsninger og sædkvalitet. Pludselig oplevede jeg at få smerter og blødninger. Jeg blev henvist fra lægen til en speciallæge klinik Fyn, men de kunne ikke gøre noget for mig. Jeg var 17 uger henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og manden forsøgte at holde modet oppe, men det var en tid, præget af tristhed og sorg som følge af vores mistede baby, som vi havde drømt om så længe.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her seks måneder efter er vi så med bebs igen. Lægen synes, at der skal holdes ekstra øje på mig, så min læge vil visitere undertegnede hen til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv tjekket lidt på Krak hvor vi igen har lagt mærke til bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne komme hos en praksis som fx speciallæge Niels Lund og få flere scanninger og blive holdt øje med, så vi kan få mere tryghed under graviditeten, og lægerne kan gøre noget, hvis der endnu en gang kommer komplikationer. Jeg tror at den yderligere beroligelse af sig selv kan være gavnligt.